Tuesday, May 21, 2013

Серия от семинари за високо управленско ниво





 Публична лекция: „Маркетинг: От теорията към практиката“ на д-р Александър Чернев 
Сдружение на възпитаниците на Стопански факултет на СУ „Св. Кл. Охридски” организира серия от семинари за високо управленско ниво на тема Strategic Marketing Management и Managing Sales  с лектор от световна величина - проф. Александър Чернев, преподавател в Kellogg School of Management, Northwestern University, USA. 
Датите са съответно: Strategic Marketing Management/ Стратегическо управление на маркетинга (6 юни 2013) и Managing Sales/ Управление на продажбите (7 юни 2013).  Семинарите са ориентирани към средно и високо управленско ниво, с цел подобряване на качествата в области като брандинг, маркетинг мениджмънт, продуктов маркетинг и R&D. 
  
Методът на обучение е практически насочен, със съотношение 50/50 лекции към разглеждане на казуси. Работният език на Маркетинг семинарите е английски.

Ето и отзиви за предишни семинари на Академия за ръководители, организирани от Сдружението на завършилите Стопански факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”: 

“В работата си маркетинг специалистите често се позовават на “инстинкта си” или как дадена ситуация ги кара да се чувстват. Ценността на курса на проф. Чернев се състои в слагането на добре изведени научни рамки, които поставят инстинкта на заден план и извеждат казусното мислене на преден.
Използването на маркетинг правилата в решаването на конкретни бизнес задачи е сърцевината на този маркетинг курс и всеки участник си тръгва освен с доброто насторение от срещата с приятни маркетинг хора, но и с “кутия” с маркетинг инструменти, които може да използва всеки ден.
Искрено препоръчвам курса на проф. Чернев и мисля, че сдружението на завършилите СУ е свършило чудесна работа по организирането му.”
12 януари 2009
Светодар Йосифов
Директор Маркетинг и Член на УС
Петрол АД

“Бих искала да Ви благодаря за прекрасната организация и отличния избор на лектор на курса “Стратегическо управление на маркетинга”. Курсът с преподавател от ранга на проф. Александър Чернев и разрешаването на конкретни казуси със сигурност ще е от изключителна полза за работата ми в бъдеще.”
12 януари 2009
Антония Ценова
Директор Връзки с обществеността
Алфа Финанс Холдинг

“Над 10 наши мениджъри са преминали през обученията по маркетинг. Отзивите са много положителни - курсовете са на високо ниво, практични са и дават добра рамка за създаване и осъществяване на маркетингова стратегия.”
9 февруари 2010
Красен Кюркчиев
Управител
Фикосота Синтез ООД

“Благодарим Ви! Много беше интересно.”
13 януари 2009
Др. Александър Д. Симидчиев
Директор Стратегическо развитие
GlaxoSmithKline България ЕООД









No comments: